Metallis d.o.o.

Poduzeće Metallis d.o.o. osnovano je 2015. godine kao samostalno trgovačko društvo registrirano kod trgovačkog suda u Varaždinu te je ovlašteno za trgovinu, proizvodnju i usluge.

U osnovne djelatnosti poduzeća Metallis d.o.o. ulazi izrada i montaža čeličnih konstrukcija raznih namjena.
Sukladno zahtjevima tržišta, prilagodili smo svoj asortiman na izgradnju montažnih hala, metalnu galanteriju (vrata, prozori, ograde od inoksa, kovane ograde, metalne ograde i tome slično), građevinsku limariju, montažu trapeznog, ravnog i sendvič lima te izradu instalacijskih elemenata i opreme za potrebe obiteljskih gospodarstava, malih i srednjih poduzeća kao i za velika industrijska postrojenja.

U tvrtki je ukupno zaposleno 58 osoba, 36 zaposlenih u Hrvatskoj, te u podružnici u Njemačkoj 22 zaposlenih, sa godišnjim prometom oko 2.000.000,00 EUR

Pogon za proizvodnju čeličnih konstrukcija u Hrvatskoj opremljen je strojevima za rezanje, zavarivanje, opremom za pjeskarenje i lakiranje, te strojevima za montažu.

Tvrtka posjeduje certifikate: EN 1090-2 EXC2 i EN ISO 3834-2

Iskustvo u navedenim djelatnostima je ujedno i naša garancija kvalitete i uspješne suradnje na tržištu. Suradnja s velikim i malim renomiranim poduzećima M-PMP, Hanjes Varaždin, Hermes Sračinec, Komet Prelog, te mnogi drugi, jamac su sigurnosti i odgovornosti koju Vam nudimo.

CERTIFIKATI